Saturday, June 4, 2011

Ohagi


How to make anko (あんこの作り方はここで)
http://www.youtube.com/watch?v=gXxAL5cR3cQ&feature=channel_video_title

Other than anko, all you need is glutinous rice(Mochi kome) or you can also add normal rice (10%-20% of glutinous rice). You may want to mash the rice a little when it's cooked. It's up to you.
Don't forget to have green tea :)

もち米に対して20%位の割合の普通の米。炊き上がったらお好みで軽くつぶします。緑茶も忘れずに。
         




 

9 comments:

  1. hi! you like sweets :D i just read your profile here. unlike you, i was just blogging for many years. mostly in jap... but yeah, writing in english makes more friends and know unexpected ideas, which is fun <3

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  2. Yes I do :) マンナンヒカリ、僕もよく食べてた時期ありましたよー。

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  3. 明太子スパゲティにニンニク入れたり

    所々で少し変な作り方や紹介をしていますが

    あなたは日本人ですか?

    それとも「自分流」を世間に垂れ流したいだけの人でしょうか?

    ともあれ、正しい方法を紹介してください
    youtubeの自分のチャンネルに日の丸掲げて
    嘘のメニュー紹介してるのはおかしいです

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  4. @Anonymous

    当方のビデオレシピで気を悪くしてるなら「ごめんなさい」としか言えません。でも料理にうそも本当もないと思いますよ。Youtubeで海外の人にちょっとだけ有名になっちゃいましたからね。。。そういう意味では当方のビデオレシピに納得できない日本人も多くいるでしょう。所々に意味不明なことしてるかもしれないのは自分でもわかってますよ。愛嬌ということで見逃してくださいな。。。 m(_ _;)m

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  5. Hi, TARO!! I'm your new fan ^^! first i know you on YouTube, when I search 'how to make Takoyaki', and I watched, learned, and I did it! thanks so much for sharing your brilliant recipes. I love your recipes! They are so easy to follow and taste amazing! *bookmarked your sites* xx

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  6. Hi!! .. you are the best!! :) ... thank you teacher ... lol :P.... please follow me!! ^^

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  7. Hi Taro

    I like your videos. Can you show me how to make Tori Kamameshi please.

    Thank you
    Simone

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  8. Love your YouTube channel! Thank you for some great food :)

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  9. It is good~! Making food step by step ^^ it is easy to learn + follow! Thank you!

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