Wednesday, April 28, 2010
Ramen at home お家でラーメン
This ramen recipe is really easy for evereyone. Trust me, it tastes great even though it's so much faster. I recomend you to use Chinese style chicken stock. I'm not sure how the tastes turns out from American chicken stock. I think it'll be OK.
In Japan, Most people who loves to drink have a routine that they go to ramen shop after drinking. They say that eating ramen after drinking sober them up and even taste better. I don't drink alcohol so I don't know if it's true. It's like superstition. What do you think? May be you Westerner can try my recipe after some drink?
このラーメンレシピは誰でも簡単にできます。早く作れてかつ味もいけます。 できれば中華鶏がらスープの素がいいですが、アメリカのチキンスープの素でも大丈夫かと思います。
日本ではお酒を飲む人の多くが飲んだ後にラーメンを食べるという習慣があります。飲んだ後のラーメンは酔いも覚ましてくれるうえに格別に美味いといいます。僕はお酒が飲めないので本当かどうかわかりません。迷信みたいなものですかね。皆さんはどう思いますか?皆さん西洋人の方々も飲んだ後に僕のラーメンレシピで試してみては?
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment